Majvors´

Det goda i livet, dvs familj, resor, mat, vin, skrivande, musik, dans, böcker, vänner och mycket mer! Sen också en del om den där jäkla bröstcancern!

Typ som ett nytt kapitel…

3 kommentarer

Det känns lite pirrigt och roligt med en helt ny sida. Som en oskriven bok som ligger framför en och är öppen för allt. Som början på något nytt, nästa kapitel. Tänk om det kan få vara ett nytt och cancerfritt kapitel. Ett där man får se framåt och släppa allt vad cancer heter….tänk om…

Jag stannar på WordPress då mina teknikkunskaper är minimala och jag nu efter tre års bloggande, först på Amelia som också använde WordPress och sen bara på WordPress, helt enkelt lärt mig en del om hur det funkar i alla fall. Så jag startar en ny blogg här. Inte för att jag fattar alla möjligheter nu heller. Fick till ett litet bildspel på sidan  i alla fall, det tyckte jag var kul 🙂 Några av makens bilder rullar där just nu! Gillar ni dem och vill se mer, kan ni se hans fotoblogg som jag länkat strax under!

Här har det regnat non-stop idag. Så jag har kurat inne med sällskap av tvättmaskinen och datorn. Lillfia har sin kompis här som ska sova över.

Äldsta dottern var på fest i går kväll och hade med sig en kompis hem som sov över. Jag tycker det är kul när tjejerna har kompisar här. De får gärna sova över. Bättre det, än att åka långt hem ensam från en fest. Nu drog hon just in till stan med kompisar för middag och Bio….där rök Rikskortet haha 😉

Mellandottern såg precis att skolan lagt en massa uppgifter som ska vara klara på Tisdag, så hon jobbar med dem. Maken gräver vidare på Landet.

Själv har jag tänt massa ljus, satt mig i fåtöljen med datorn och när jag skrivit klart ska jag surfa runt efter idéer till middagen. Kanske läsa lite i min bok, ”Svikaren” av Katarina Wennstam innan det är dags att laga middag så vi kan äta till ”Så mycket bättre”. En kväll kan inte bli så mycket bättre, om man säger så! Njuter i fulla drag.

Min header är en bild (makens foto) på en kalvfärsbiff jag gjort. Lagt på ett gott bröd och serverar med en dijondressing, kantareller, sallad och råa lingon. En av mina absoluta favoriträtter. Tyvärr ingen kalvfärs hemma, så det blir inget sånt ikväll. Annars är det precis vad jag längtar efter.

Hoppas ni också njuter av Lördagskvällen!

Rain

Regnvåt dag… 

 

 

3 tankar om “Typ som ett nytt kapitel…

 1. Lycka till med nya bloggen!
  Kram

  Gilla

 2. Då har också jag hittat hit! Lycka till! Och ha en bra kväll 🙂

  Gilla

 3. Lycka till med nya bloggen 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s