Majvors´

Det goda i livet, dvs familj, resor, mat, vin, skrivande, musik, dans, böcker, vänner och mycket mer! Sen också en del om den där jäkla bröstcancern!

Vi laddar för Jul, dansar Hip Hop, lagar musslor och bilar golv…

3 kommentarer

I går passade jag på att fixa klart paketkalendern. Nu börjar även jag längta till Jul. Ska bara köpa lite julklappar också. Brukar se till att vara klar till Lucia för att sen bara kunna njuta av lugnet och stämningen.

002

På kvällen var det dansträning. Tävlingsdisco och Balett för Lillfia och Tävlingsdisco för Mellandottern. Väl hemma ordnade vi fram lite småplock och väntade in en av Äldsta dotterns kompisar som skulle komma och sova över, men hade innebandyträning sent. Så vi åt vid 21.30-rycket.

011

Hade en långsam och skön start på Lördagen med frukost och ett par maskiner tvätt. Sen iväg till dansskolan där Lillfia med parkompis hade privatlektion med en kanonkille som är suverän på Tävlings Hip Hop (har kommit på 17:e plats på Hip Hop VM). De var så glada och nöjda och det var även vi föräldrar 😉 De fick köra igenom sina singlar också och Lillfia fick beröm för både starka armar och face vilket var kul då hon jobbat en hel del på det.

016

Lillfia med tränare, ja lite suddigt jag vet 🙂

I kväll ska jag försöka mig på att laga ”Moules Mariniere”, man får ju passa på att äta sånt när maken är borta eftersom han inte gillar sånt. Han är och bilar garagegolvet i nya huset så vi kan byta avloppsrör. Ja vi får se hur det går, med musslorna alltså!

Mamma är nu hemma efter operationen och lite öm. Hoppas hon slipper svullnad där lymfan är tagen så hon slipper åka och tömma. Det är inge vidare. Även om lättnaden efteråt är underbar, så är känslan vid proceduren inte helt behaglig!

Nu en liten stund i stearinljusens sken med nya Tara, medan tjejerna pluggar. Sen dags att bekanta sig med musslorna…

Brukar se fram emot ”Så mycket bättre” men inte i kväll, den där Johan är inte ”My cup of tea” 😦 inte ens Orup eller Carola kan väl få det att låta så mycket bättre. Men man kan ju hoppas på en överraskning!

Ha en fin kväll!

 

 

 

 

 

 

3 tankar om “Vi laddar för Jul, dansar Hip Hop, lagar musslor och bilar golv…

 1. Hoppas du får en skön Söndag!
  Kram

  Gilla

 2. Hoppas, hoppas din mamma mår väl och att hon slipper svullnaden! Ni strävar på med ert ”fritidshus”.. Mannen gör verkligen ett gott arbete.. 🙂 Hoppas ni har en fin söndag!

  Kramar

  Gilla

 3. Oj. missade ju att din mamma blivit opererad! Hoppas att allt är bra ed henne ❤
  Idag har mamma o brorsan varit hit ::) Såå trevligt!
  Ha en fin söndagskväll!

  kram ❤

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s