Majvors´

Det goda i livet, dvs familj, resor, mat, vin, skrivande, musik, dans, böcker, vänner och mycket mer! Sen också en del om den där jäkla bröstcancern!

En härlig tävlingshelg…

2 kommentarer

Oj vilken helg! Började egentligen i Torsdags. Var på kurs på KS på eftermiddagen och hämtade sen Lillfia på dansskolan, som hade haft  en extraträning med sin parkompis i Tävlings-HipHopen. Åkte till ICA för att handla, med det var stängt pga strömavbrott. När vi kom hem var det toksvart i hela området. Men retsamt nog lös det i fönsterna bara ett par gator bort. Jag och Lillfia åkte ner till pizzerian eftersom vi var superhungriga. Äldsta dottern och Mellandottern har alltid med sig mat till dansskolan på Torsdagar, så de hade ju så de klarade sig. Men det var fler än vi som tänkte pizza, så det skulle ta 30 minuter minst och det var vi för hungriga för att vänta på. Så det vart en korv på Statoil 🙂

013

Efter den kulinariska upplevelsen så bar det av med Mellandottern och hennes Discoparkompis till sömmerskan för att hämta nya dräkten.

Väl hemma igen var det fortfarande totalt mörker. Satt och läste med min batteriläselampa.

018

På Fredagen sydde jag klart Lillfias discobyxor och packade till helgens tävlingar. Sen Discoträning och Balettlektion för Lillfia innan vi kunder ta Fredagskväll. Åt gott och tittade på ”Friday Night Dinner” innan det var dags att krypa i säng och sova gott inför helgens tävlingar.

På Lördagsmorgonen bar det av till Västerås. Maken släppte av oss vid hallen och fortsatte sen till vårt hus i Dalarna för att lägga rör. Tävlingen för oss, var en Elittävling vilket innebär Hip Hop och Disco i Starklass och uppåt. Det började med Hip Hop och Äldsta dottern med parkompis tog storrevansch från Hip Hop SM och vann! Nu är ordningen återställd och de är rankade etta i Sverige igen!

012

 

Sen var det dags för Mellandottern att tävla med sin grupp, men de tog sig ej vidare. Sen körde hon par, men inte vidare där heller.

033

Vi vart skjutsade till hotellet, var där vid 21.30 och checkade in och gick sen ner och åt lite.

035   036

 

Jättesköna sängar och vi sov som stockar!

Sen härlig frukost och taxi till arenan för enn ny tävlingsdag.

043

Denna dag var det extratävling  Silverklass och Lillfia skulle tävla i sin singel.

044

Gick helt ok, kom 12:a av 56.

I dag har vi fixat lite på terrassen, plockat undan etc, som vi inte hunnit med hittills pga alla tävlingar och att maken har jobbat på andra huset. Men poolen har vi fortfarande inte hunnit täcka med plåt så vi tackar och bockar för att snön håller sig borta och hoppas på att få det gjort på Söndag!

Åkte sen med Lillfia till hennes danslektion och handlade medan hon dansade.

Till middag tog jag ”the easy way out”, och lagade paj med färdig pajdeg. Fyllde med köttfärs, fetaost och tomater och toppade med färsk spenat! Gott!

Nu är det hög tid att krypa i säng!

Sov gott!

 

 

 

 

2 tankar om “En härlig tävlingshelg…

  1. En massa grattis till dina fantastiska töser!!! Så din stora tjej är etta i Sverige?? Bravo!!! Förstår att ni haft en intensiv helg. Hoppas denna vecka blir bra.

    Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s