Majvors´

Det goda i livet, dvs familj, resor, mat, vin, skrivande, musik, dans, böcker, vänner och mycket mer! Sen också en del om den där jäkla bröstcancern!

Sjuk….ny magnetröntgen…konfirmation och jul i antågande….

2 kommentarer

Sjuk 😦 jättetråkigt! Fått något virus som satt sig i halsen men framför allt i ögonen som svullnar lite, rodnat och rinner och kladdar. Men betydligt bättre idag än igår så jag hoppas detta inte blir långvarigt. Men jag tomtar runt hemma i raggsockor idag också.

003

Min Onkolog ringde igår. Punktionen jag gjorde härom veckan visade inget konstigt phu! Skönt! Men de vill som sagt göra en magnetröntgen av bröstet också och det fick jag tid till i morgon. Så det är bara att samla kraft, åka in i tunneln igen och sen uthärda väntan på svaret. Hon tyckte det var en ”never ending story” för min del och hoppades jag sen ska få lite lugn vad gäller undersökningar etc, och jag är benägen att hålla med. Det har varit lite för mycket lite för tätt för att man ska må helt bra i psyket. Väntan och oro tär på en. Äter upp en inifrån och dränerar en på energi. Hoppas detta nu visar att allt är ok och att det dröjer ända fram till nästa återkontroll innan jag behöver fundera över eventuella fynd igen.

I går hade Mellandottern uppstart på sin Konfirmationsläsning. Hämtade henne efteråt och det hade varit roligt och verkar bli ett bra gäng som kommer att få kul ihop under våren. Tänk att det redan är dags för nummer två att konfirmeras. Tiden går så fort. Tur man har en till liten skrutt hemma. Mellandottern åker till Fårö på konfirmationsläger i Juni. Det blir nog toppen. Jag är bara lite nervös på grund av Diabetesen och att det ska hända något med det och att ingen vet vad de ska göra och de då är långt ifrån ett sjukhus. Men jag ska se till att få ett möte med lägerchef och ledare innan de åker och det är ju så att sjukdomen såklart inte ska få hindra henne från att få vara och göra som alla andra i sin ålder (så långt det går).

Tibble kyrka2

Tänk att mina barn hinner besöka Gotland innan jag fått tillfälle att åka dit! Äldsta dottern åker ju helgen innan jul till Visby, med kompisar för julmarknad och julmys. Låter inte så dumt det heller.

Visby

Bild lånad från nätet

Annars längtar jag upp till nya huset. Ska bli så mysigt när avloppet är klart och alla rör lagda så vi alla kan vara där igen. Ska julpynta lite men nästa jul får det bli ordentligt julmys där uppe!

Ska passa på idag när jag är hemma och tänka igenom julklappsinköpen och planera för dem så jag blir klar till Lucia, vilket alltid är mitt mål. Efter Lucia vill jag vara ha det lugnt, känna att allt är klart. Lyssna på julmusik, tända ljus, dricka glögg, äta marsipangrisar, läsa böcker med jultema och njuta av de mysiga veckorna innan jul. Men jag brukar lyckas med det, så gissar att det kan få bli så även i år. Det svåraste är att få äldsta dottern att komma med en önskelista! De två andra har redan satt sina på kylskåpet 🙂

Jag kan tipsa om en julklapp!

Jag har köpt mig en ”Spirelli”, en liten manick som gör ”grönsakspagetti”. Jättegott och roligare att äta grönsaker!

018

Här har jag testat med en gurka! Jag beställde min från Kitchen Time! Kostade lite mer än på bilden men verkar vara ”Julpris nu” och det gör ju inget. Fri frakt var det i alla fall!

 

Spirelli

Bild lånad från nätet

Hoppas ni alla får en härlig dag!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 tankar om “Sjuk….ny magnetröntgen…konfirmation och jul i antågande….

  1. Åh va fina sockor var är dom köpta? usch trist med sjukdom stackare där …Gotland ja där bodde min man innan vi träffades dock är han inte gotlänning svårt för den dialekten men bonus sonen bor där …hoppas du kryar på dig snäckan kramen

    Gilla

  2. Den där manicken ska jag köpa direkt, tack för tipset å vad skönt att undersökningarna än så länge varit positiva, hoppas o håller tummarna för att de inte hittar något annat konstigt! Kram o krya på dig // Karin

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s