Majvors´

Det goda i livet, dvs familj, resor, mat, vin, skrivande, musik, dans, böcker, vänner och mycket mer! Sen också en del om den där jäkla bröstcancern!

Julshow, underbara svar och den rätta julstämningen börjar infinna sig!

Lämna en kommentar

Sitter med morgonkaffet och njuter av en härligt skön ledig Fredagsmorgon som är så välkommen efter en innehållsrik vecka.

039

I morse var paketet till mig  😉

I Måndags var det genrep på dansskolan inför stundande Julshow. På Tisdagen var det Julshow på Intiman och efter att ha lämnat tjejerna för ett genrep där också, så gick maken och jag på en pub och förlustade oss och väntade in föreställningen. Sen fick vi avnjuta en fin show där vi hade alla tre döttrarna med i samma föreställning. I bland har man tur! Ofta är de spridda i olika föreställningar och man behöver köpa biljetter och gå på flera.  Men inte i år.

041

Genrep och show

I Tisdags ringde de också från Onkologen med Magnetröntgensvaret. Det var inga konstigheter i bröstet och indragningen beror på att den ligger i operationsområdet och vartefter svullnaden minskar sjunker det ihop eller hur jag ska förklara. Det är 2 1/2 år sen jag opererades men ändå är det svullnad i ärrvävnaden…tänk vad tid det tar för kroppen. Men sakta och säkert så…

Oerhört skönt och befriande med ett sånt svar. Glädje-och lättnadskänslor bara sköljde över mig och tårarna sprutade. Nu tror jag inte jag behöver göra något förrän vid den regelbundna återkontrollen som jag tror blir i Augusti. Om jag inte får några symtom på något konstigt innan dess så klart! Men hoppas det får vara lugnt nu ett tag. Jag skulle kunna begära att få operera ut Port-a-cathen nu. Men orkar i inte börja med det nu. Den stör mig inte. Den var lite i vägen vid vissa armrörelser när jag dansade förut. Får se hur det blir nu när jag börjar dansa Street i Januari, stör den då ber jag dem operera ut den. Annars väntar jag nog till nästa höst.

I går var jag med Mellandottern hos optikern och sen innan hon skulle på ett konfirmationsevenemang hann vi handla lite julklappar och äta middag tillsammans på Centrum. Mysigt!

037

Mellis och middag

En av de nya affärerna är min favorit! Där kommer jag att handla massa gott till min matlagning. De har en fantastisk kryddhylla bl a.

036

På kvällen var det kvällsmys med hela familjen och ”Jul med Ernst”. Inte jättebra program tycker jag, men det hör liksom till att sparka igång julkänslorna och stämningen med det.

038

I dag blir det tandläkarbesök (= ruinering) för att laga tanden som försvann med förra helgens pepparkakskola! Lite julklappsinköp och sen dansträning med Lillfia!

I kväll blir det till att titta på Idolfinalen. En av tjejernas danslärare dansar i programmet och en annan som de haft som danslärare är också med! Kul. Har inte följt idol, men finalen vill jag se!

Ha en fin Fredag!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s