Majvors´

Det goda i livet, dvs familj, resor, mat, vin, skrivande, musik, dans, böcker, vänner och mycket mer! Sen också en del om den där jäkla bröstcancern!

Denna dag = Märkestagning, shopping och god mat.

Lämna en kommentar

I morse vart det uppstigning tidigt. Lillfia hade märkestagning på dansskolan. Något de har varje år i December. Första tiden var 09.50 för henne och ett märke ”Jazzfunk/Disco star silver” var det som gällde då. Koreografin de gör på lektion, en egen dans och en improvisation skulle bedömas. Gick toppenbra, fick 97 av 100 möjliga och betyget ”Storartat”. Hon var lite nervös för det där med improvisation, men det gick bra.

Sen gick vi och fikade på caféet vägg i vägg med dansskolan.

016

Efter det åkte vi till Mio Möbler och tittade lite. Hittade ett par ljusgrejer á la Ernst. Lillfia hittade en äppelsvarv (hon vart väl inspirerad av Ernsts senaste program) som inhandlades!

Sen vart det lunch på Centrum och julklappsinköp. Innan det var dags att åka till dansskolan igen för nästa märke, men då i Street!

026

Det gick toppenbra det också. Sen hemma provades svarven och årets glögg. Helt ok tycker jag!

029

Maken är uppe i vårt andra hus och jobbar vidare med avloppsrören. Skickade med honom en Adventsljusstake och fick en bild på hur det vart. Nu längtar jag dit ännu mer!

027

I går efter tandläkarbesöket var jag på Cranberry Corner, en urmysig affär i Mörby C. Gå dit om ni är i krokarna. Massor av fina saker. Köpte inget denna gång, men också mysigt att bara titta!

028

Däremot hittade jag sen urfina pastatallrikar på Röda Korsets Kupan. Som jag köpte och sen på kvällen serverade en Oxfilépasta i. Med sås på grädde, tryffelolja, parmesan, vitlöksfrästa kantareller och ruccola. Tjejerna, jag och en kompis till äldsta dottern åt och tittade på Idolfinalen, mysigt!

008

Får se vad det blir ikväll. Hade tinat en förpackning kycklingfilé, men när jag öppnade den så luktade det som en brakskit som hette duga….åkte ut i soptunnan illa kvickt! Lutar åt att vi plockar fram småplock från skåp, kyl och frys i stället för att laga något. Oliver, Parma, gott bröd, Ostpajer, Löjrom mm. Sen såg jag att det var ett program till av ”Så mycket bättre” i kväll. Så det tittar vi nog också på.

Ha en skön kväll!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s