Majvors´

Det goda i livet, dvs familj, resor, mat, vin, skrivande, musik, dans, böcker, vänner och mycket mer! Sen också en del om den där jäkla bröstcancern!

Helgen….

Lämna en kommentar

Mysig helg där jag hunnit med lite av varje medan tjejerna dansat och maken varit uppe i huset och snickrat dörr till gästrummet, samt monterat möbler. Det börjar arta sig på entrévåningen!

IMG_6288

 

Tjejerna har varit på dagläger som vi i Tävlingsdansarföreningen tillsammmans med dansskolan ordnat. De har fått prova på alla discipliner man kan tävla i och utvecklats i sin egen. De har kört massa Disco, HipHop, Konstnärligt och fått förläsning i domarkriterier och reglemente samt en  föreläsning i kost-vila-träning. Vi föräldrar fick också gå på föreläsningarna. Superbra, även om jag kunde det mesta efter att ha haft tävlande barn i typ sju år och är inne på mitt fjärde år i styrelsen!

Annars har jag varit trött. Fattar inte riktigt varför, men så där förlamande trött som man kan bli ibland. Helst bara velat lägga mig och sova. Låg hela Lördagförmiddagen och mös med Nyhetsmorgon och tidning, slumrade till lite emellanåt och la mig sen kl 22 igår och sov till 07.30 och har ändå känt mig sådär svimtrött idag. Hoppas det ger sig…Känner mig inte på väg att bli sjuk eller så….bara gruvligt trött.

I kväll blir det fiskgryta med saffran, potatis, torsk, lax. kräftstjärtar och vitlöksbröd till….mums!

Hoppas ni alla få en skön kväll och en bra vecka!

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s