Majvors´

Det goda i livet, dvs familj, resor, mat, vin, skrivande, musik, dans, böcker, vänner och mycket mer! Sen också en del om den där jäkla bröstcancern!

Alla är vi olika!

1 kommentar

Pratade med maken nyss. Han jagade runt i Paris efter middag och hade kollat in om de hade något på Carrefour (typ vårt ICA) för att slippa Donken en tredje gång denna vecka, men icke. Så det vart Donken igen. Jag undrade som vanligt varför han inte tittar in på någon av Paris fantastiska kvarterskrogar. Men det är inte hans grej att äta själv på en sån. Jag kan för mitt liv inte förstå varför. Jag älskar att vara själv (även om jag såklart älskar att vara med familjen också). Underbart att vara själv på restaurang. Sitta och titta på folk, läsa något, surfa lite, äta och dricka gott…Vad är skillnaden att sitta själv på Donken eller själv på en kvarterskrog? Förutom att de har så mycket bättre mat och gott vin på en kvarterskrog 😉

Paris

När jag bodde ensam i min lägenhet i stan hade jag nära till Alladin. Ett dansställe med ”styrdans” i Stockholm. Gick ofta dit själv. Man behövde bara ställa sig i trappen, så vart man uppbjuden och inte behövde man ta hänsyn till om någon tjejkompis var med och huruvida hon dansade med någon eller satt ensam…Helt underbart att bara ha sig själv att ta hänsyn till och roa sig med. Även om jag såklart också gick ut med kompisar och tyckte det var fantastiskt det med. Det ena behöver ju inte utesluta det andra!

Ja hur som nu är det inte jag som är i Paris och har tillgång till Kvarterskrogarna och de goda vinerna. Så här hemma vart det hemmagjorda burgare, BBQ- eller kyckling-burgare med ugnspotatis och guacamole. Gott det med!

Ha en fin kväll…

 

 

En tanke på “Alla är vi olika!

  1. *ler* Se där! Precis så fungerar jag också! Jättetrevligt att ha sällskap – men är det något jag vill göra och jag är själv, gör jag det ändå: äta fint, picknicka, träna, resa, dansa.. Men precis som du skriver så är vi alla olika i det!

    Hoppas du har en härlig helg!

    PS. Jag förstår att ni också varit i Prag? Vi skall fira vår 20-åriga bröllopsdag där. 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s