Majvors´

Det goda i livet, dvs familj, resor, mat, vin, skrivande, musik, dans, böcker, vänner och mycket mer! Sen också en del om den där jäkla bröstcancern!

…så hann man med ett litet Blogginlägg…

5 kommentarer

Sitter och småhuttrar inne med morgonkaffet som värmande sällskap. Tycker det är kallt, ändå har vi bara -0,3 men det är sån där kyla som går in i märgen. Det är så man välkomnar den medicinbiverkan jag har…vallningarna! Då blir man uppvärmd ett par tre gånger i timmen i alla fall 🙂

Annars har veckan bestått av jobb, mat och dans som vanligt. Ett litet dansbekymmer med att få i hop rätt kurs efter behov, har yngsta dottern haft. Vilket nu löst sig på bästa sätt, så hon kommer att få toppenträning och jag är så glad!

Wokade i veckan. Gjorde en rejäl sats tyckte jag på typ 800 g lövbiff och med massa gott i och tänkte att det blir lugnt över till ett par matsäckslådor. Men nä! Alla åt massor så det var bara lite ris och sås kvar på slutet som jag kunde ta till lunchlåda. Kul när maten går hem hos familjen! Men det gör den ju oftast!

IMG_6506

I helgen var  Äldsta dottern in till Tösse Bageri och åt semmelwrapen! Supergod tydligen!  Är så sugen på en sån. Men jag åker sällan in till stan och definitivt inte bara för att köpa semla.

IMG_6522

 

I veckan var det World Cancer Day. Tänk att det inte var så länge sen jag var under behandling, men ändå känns det avlägset…och ändå inte i vissa avseenden. Ja det finns verkligen ett före-och-efter cancern liv! Just nu är det bara återfallsskräcken som kommer och går. Just nu håller den sig hyfsat på avstånd och livet rullar på rätt mycket som vanligt.

IMG_6519

 

Bäst nu att ta tag i Fredagssysslorna. Fösta maskinen tvätt är klar och frukostdisken blänger på mig…

Ha en fin helg!

5 tankar om “…så hann man med ett litet Blogginlägg…

 1. Ha en skön Fredag!
  Kram

  Gilla

 2. Hoppas du får en skön helg och har det riktigt gott! Kram

  Gilla

 3. Hoppas att du har haft en skön helg 🙂
  Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s