Majvors´

Det goda i livet, dvs familj, resor, mat, vin, skrivande, musik, dans, böcker, vänner och mycket mer! Sen också en del om den där jäkla bröstcancern!

Både ledsamheter och glädjefylld tillvaro….

Lämna en kommentar

Så får vi säga farväl till en älskad skådespelare och underhållare, Magnus Härenstam. Ännu en gång har den där jävla cancern tagit ett liv. För min del gör det inte bara att jag saknar en fantastisk person och de stunder han roat mig utan aktualiserar också min egen cancer. Man börjar räkna år och dagar. Ok, han insjuknade då…och fick återfall då…och var bra då…men sämre då..och dog då…….Omgjort i min tid… ok….då borde jag få återfall då….se ut som jag klarar mig då….men nä….och då….då…

Fan fan fan….jag vill kunna sluta oroa mig någon gång men inser att att det aldrig kommer att ske. Lika bara att tämja oron, lära sig leva med den…..men HUR gör man det???!!! Utan att den tär en sönder och samman. Utan att den äter en inifrån och lämnar själen stukad och haltande. Utan att den hindrar en från att få tillbaka ens gamla sorglösa jag. Utan att alltid ta udden av den glädje man känner, genom att kraxa i bakhuvudet ”ja gläds nu ordentligt och njut av stunden för det är nog sista gången du är med om detta”. HUR f..n hanterar man det, HUR!!?

Ingen kan svara, ingen som har erfarit cancer, för de vet att det inte går och vet att det bara är att åka med liksom, och än mindre de som aldrig drabbats för de kan aldrig sätta sig in i det riktigt, genuint och ärligt. Av förklarliga skäl, Itś just the way it is liksom!

Jo tack, annars är det bra. Har inte hunnit skriva sen Valborg! Mycket har hänt den dess. Många roliga saker. Skrev ju då att vi skulle till Disco SM, vilket vi också var. Ingen jättesuccé resultatmässiigt för vår familj men en kanonkul helg i hop med alla andra dansare och deras föräldrar.

Vi bodde på ett mysigt hotell i Norrköping. Lite som ”hotellet som gud glömde” typ. Saker man tog i i rummet bara rasade sönder och inte mycket funkade etc men det var mysigt och kul att vi alla bodde på samma hotell.

IMG_7608

Första kvällen var vi på en Asiatisk restaurang. Men jag hittade inget jag gillade, allt var typ koriander i och det fixar jag inte, så det vart typ biff och pommes 🙂

IMG_7589

Maken och tjejerna körde sån där självstekning vid borden!

Kväll två var vi på Restaurang Durkslaget! Kanonställe och helt i min smak. Åt underbart kött!

IMG_7605

IMG_7607

 

En superhärlig helg med innehåll av allt!

Nästa happening var att dansskolan ringde och undrade om Lillfia ville vara med i Barnkanalen och dansa. Morgonshowen i Barnkanalen ville ha discodansare och hon och tre kompisar vart utvalda. Jättekul! Ni skulle se hur ögonen lös på tjejerna när de stegade in på SVT. De fick värma upp, genrepa, blev bjudna på frukost och sen köra i direktsändning. Häftigt!IMG_7633

Tidig morgon utanför SVT

IMG_7635   IMG_7643

Uppvärmning och genrep

IMG_7651   IMG_7658

Frukost och Drakgos

IMG_7665

IMG_7666   IMG_7667

Nu gäller det….

IMG_7681

Lyckliga tjejer efter avslutat jobb!

Ja, det var ett äventyr! Sen har vi ju hejat på Måns i Eurovision också! Grymt att Sverige vann ännu en gång! Till den kvällen var vi bara tre hemma så vi gjorde god ”småplocksbricka” och satt framför TV:n och åt.

IMG_7734

 

Lite husfix uppe i fritidshuset har vi också haft. Maken har jobbat utomhus och jag inomhus.

IMG_7897   IMG_7903

Älskar nya köksmattan!

Hade tänkt att klämma in allt från Valborg tills nu i detta inlägg, men nu pockar annat på min uppmärksamhet så fortsättning följer….

Abrupt avslut jag vet, men mer kommer,  ha en fin kväll!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s