Majvors´

Det goda i livet, dvs familj, resor, mat, vin, skrivande, musik, dans, böcker, vänner och mycket mer! Sen också en del om den där jäkla bröstcancern!

Nytt sätt kanske…,

1 kommentar

Funderar på om jag ska börja blogga från telefonen i stället. Min dator gav halvt om halvt upp förut och nu har jag ”Ubuntu” och sen jag bytte telefon vill den inte ladda över bilder. Allt är skitkrångligt och jag ledsnar. Pilligt att skriva på telefonen, men provar. 

Tävlingsdansarträning i dag och jag vart grymt impad av lillfia. I hiphop Guldklass krävs typ att man improviserar hela heatet, så hon tränade på det och det lossnade verkligen. Hon har förut tyckt det varit lite svårt med improvisation. Men i kväll var det grymt och då var det första gången!!!…..nu ska hon börja träna! Kan bli hur bra som helst! 

Efter träningen mötte vi upp mellandottern som vart på träff med konfakompisarna, och åt middag på Taco Bar. Maken har åkt upp till fritidshuset för att bygga vidare på återuppbyggnaden av lilla huset som ligger vid tjärnen, tvättstuga en gång i tiden. Äldsta dottern sover hos sin hiphop-tävlings-parkompis. De åker tidigt i morgon till Västerås för att gå Steg 1 utbildning i Hiphop vilket innebär att de också får coacha/undervisa i hiphop, förutom sitt tävlande. Ska bli sååå spännande att få höra hur det var! 

Nä nu lär jag sova! 

 

En tanke på “Nytt sätt kanske…,

  1. Jag har provat någon gång att blogga med mobilen men det är bara så krångligt.
    Måste köpa en bättre mobil för att det ska fungera.
    Ha nu en skön helg!
    Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s