Majvors´

Det goda i livet, dvs familj, resor, mat, vin, skrivande, musik, dans, böcker, vänner och mycket mer! Sen också en del om den där jäkla bröstcancern!

En helt perfekt dag…

1 kommentar

I går vart jag väckt av Lillfia vid 9 och vi gjorde frukost och satt tillsammans och njöt av att det var Lördagsmorgon. Gjorde sedan i ordning oss  för dagens äventyr. Abba The Museum stod på agendan. Jag har länge velat gå dit och så även Lillfia. Ingen annan i familjen har varit intresserad så nu när de andra tjejerna var på annat håll och maken uppe i fritidshuset, passade det ju bra. Vi skulle dessutom möta upp tjejernas kusin utanför Grönan för hon skulle med hem över natten och busa med Lillfia!

IMG_9529

Vi åkte in till stan och tog spårvagnen, jättemysigt!

IMG_9528

Det var lunchdags lagom när vi kom fram så vi började med att låta våra kurrande magar få sitt.

IMG_9530

Mätta och nöjda var vi redo för Abbamuseet. Kollade på allt, dansade, sjöng och fotade oss precis som sig anstår en riktig museebeökare på detta museum.

IMG_9531

IMG_9527

Vi var väl där dryga timmen och det var inte så mycket folk och det var skönt. Efteråt var vi sugna på att slå oss ner i solen och dricka något gott medan vi inväntade kusinen. Så vi gick upp till Hasselbacken och satte oss där. Jättemysigt, men det blåste en del vilket inte var så nice. Jag avnjöt ett glas rosé och Lillfia fick en färgglad alkoholfri drink som omväxling till läsk som det oftast blir i såna här sammanhang. Gott ock läskande denna varma Lördag.

IMG_9532

Vi mötte sen upp kusinen och åkte hemåt. De kastade sig i poolen så fort de kom hem!

IMG_9533

De badade länge och jag fixade med annat. Lagade mat och vi satt sen ute och åt. Helt fantastisk kväll, så varmt och mysigt. Lite filtar och en infrapelare igång förvisso, men sååå härligt. Jag bara älskar att sitta ute i mörkret med ljus och äta, läsa och mysa. Nattbad vart det också såklart!

IMG_9544

En helt underbar dag som innehållit allt jag älskar och njuter av. Mys med Lillfia, god mat, sol, terrasshäng och mys i mörker. Vi hade så roligt och fint.

Tjejerna har mer eller mindre bott i poolen och de stunder de varit ur har de lekt med schleichhästar. Där jättefina ihop och det är synd att vi bor på varsin sida om stan.

Resan till Italien vart också bokad. Jag får äran att åka med Äldsta dottern när hon dansar Hiphop VM där i Oktober med sin parkompis.

Ska bli så kul och äntligen får jag komma till Italien och äta Italiensk mat! Jag har aldrig varit där, men alltid velat. Nu får jag dessutom också se dem tävla VM, kan det bli bättre!

IMG_9534

Ha en skön kväll!

 

 

 

 

 

 

 

 

En tanke på “En helt perfekt dag…

  1. En härlig dag att ta med in i höstmörkret.
    Ha en toppendag!
    Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s