Majvors´

Det goda i livet, dvs familj, resor, mat, vin, skrivande, musik, dans, böcker, vänner och mycket mer! Sen också en del om den där jäkla bröstcancern!

Resan hit …

Lämna en kommentar

En chill morgon och taxin beställd till överkomliga 06.45. Jag har alltid lite resfeber och är halvspattig men det flöt på, hade checkat in skrivit ut boardingcard osv. Dvs läget under kontroll. Tog en kaffe på Starbucks på Alanda.

 

Sen märker dotterns parkompis att hon tagit fel pass, tagit det gamla makulerade. Då höll jag på att få spader. Visst brukarman  kunna resa inom EU utan pass men såg bara framför mig hur varenda gate både här och vid mellanlandningen skulle begära pass. Men vi kunde kliva ombord i Sverige i alla fall. 
  
Mellanlandade i Frankfurt och hade inte mycket tid emellan och det var superlångt att gå mellan gaterna. Småspanade på om folk behövde visa pass. En del gjorde det och andra inte. Gjorde upp ett ”worst case scenario” och vad vi skulle göra om hon inte kunde boarda. Men det gick bra, Phu. Min halvpanik kunde stilla sig…..men bara för ett tag.

Sen hörde jag hur någon började hosta och kräkas i raden framför oss. Alla vi tre har spyfobi och vi satt med våra tröjor framför våra munnar och näsor. Tjejerna med hörlurar på så de slapp höra. Men verkade vara åksjuka då det ökade vid turbulens och lugnade sig i bland. Tanten tillhörde det Canadensiska landslaget och bidrog till att vi upplevt de längsta 20 minuterna i vårt liv! Hon går nu mer under namnet ”spytanten”

Väl i Bologna lyckades vi boka om vår tågbiljett till en tidigare avgång, nice.

  Trötta på tåget mot Rimini! 

Wi-fi här på hotellet suger så det blir inget mer i inlägget nu…mer kommer sen!  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s