Majvors´

Det goda i livet, dvs familj, resor, mat, vin, skrivande, musik, dans, böcker, vänner och mycket mer! Sen också en del om den där jäkla bröstcancern!

Shopping igår…. 

Lämna en kommentar

Vi blir typ VIP-behandlade på hotellet sen de kände igen tjejerna sen förra året så när vi skulle till köpcentret ringde de efter en bil som körde åt hotellet i stället för vanlig taxi och vi kunde bara ringa dem igen när vi skulle hem. Fick betala förstås men en stor fin skön och rymlig bil!

  
Många kul affärer och en hel del shoppande vart det. Vi delade på oss. Jag gick ensam men vi sammanstrålade för lunch. Jag åt min första Italienska pizza 😋

Tjejerna tog en pasta.

  
Mycket annorlunda tvättställ på toa!!

Var hemma till ca 17 och chillade på hotellet några timmar innan vi gick ut och åt. Blev samma ställe vi var på första kvällen. Knökfullt redan kl 20! Många Hiphopare! 

  
Vi åt först Parmatallrik, så gott! Parmaskinkan bara smälte i munnen. Sen åt jag en skaldjurspasta och delade en flaska vin med dottern. Första gången jag gjort det, kändes lite annorlunda. Stor tjej nu.

Tillbaka på hotellet träffade tjejerna Sundsvallsgänget som checkat in och satt och pratade med dem. Jag drog mig tillbaka, som den diskreta mor jag är 😜, och satt i ”vår trädgård”, ringde hem och läste.

  
I dag nya äventyr men det blir i nästa inlägg…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s