Majvors´

Det goda i livet, dvs familj, resor, mat, vin, skrivande, musik, dans, böcker, vänner och mycket mer! Sen också en del om den där jäkla bröstcancern!

Julavslutning, Justin Bieber och en liten gratäng….

Lämna en kommentar

Torsdag….veckans kortaste arbetsdag! Slutar 14.30 och sen börjar min helg, så nice. I dag var det extra nice då jag fick den äran att närvara vid yngsta dotterns julavslutning. Mysigt. Men gissar att det var sista gången, sen from årskurs 7, brukar de inte vilja ha någon förälder med! Men det är ju tidens gång, så det ska vara!

Mellandottern lyckades får tag i två Justin Bieberbiljetter i dag också. I bland ska man ha tur! Nästa höst kommer han till Sverige. Lite jobbigt det där med att släppa iväg henne på konserter och liknande där det är mycket folk. Om hon måste ta insulin (vilket hon kommer att måsta göra under så många timmar en konsert varar), så får hon ju inte bli tillknuffad med nålen i magen etc. Men i ett folkhav tar ju ingen hänsyn till sånt. Om hon skulle dimpa pga för lågt socker kan hon ju typ bli nertrampad eller tagen för berusad och då blir det livshotande om det missförstås och hon inte får rätt hjälp. Samtidigt vill man ju såklart att hon ska få vara som ”alla andra”. Kompromissen blev att hon får gå om hon får tag i sittplatser på läktaren så hon kan administrera sitt insulin och äta när hon behöver. Det lyckades 🙂

I kväll lagar jag lammytterfilé, potatisgratäng och vi firar lite ”Fredag” då äldsta dottern med pojkvän äter här i kväll. Mysigt när de är hemma här. Firar också lite Jullovsledigt och fina betyg för alla tre tjejerna.

IMG_1418

Min potatisgratängskompis!

På Lördag åker äldsta dottern till Visby på Julmarknad och Julbrunch typ. Med tre andra tjejer som hon håller ihop med och denna ”tradition” startade de förra året! Så mysigt. Hoppas de håller kvar vid den!

Fått lite julklappar inslagna nu på eftermiddagen också. Passade på när tjejerna var upptagna med annat.

Nä nu ska jag fortsätta med middagen, det kurrar i magen!

Ha det!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s