Majvors´

Det goda i livet, dvs familj, resor, mat, vin, skrivande, musik, dans, böcker, vänner och mycket mer! Sen också en del om den där jäkla bröstcancern!

Bloggar, Bilar, Poddar och Cancer…..

1 kommentar

Nu är min arbetsvecka till ända. Nice! Har hämtat alla tjejer vid tåget efter deras danslektioner och jobb och nu äntligen vid 22.30 finns det tid att bara chilla en stund innan läggdags. Levande ljus, ett glas vin och sällskap av Mellandottern som äter kvällsmål och bloggar hon med. Maken har ej kommit från jobbet än, lillfia sover och äldsta dottern har jag skjutsat till pojkvännen.

I veckan startade jag en till Blogg. En matblogg. Skriver ju rätt mycket om mat här också men jag lägger inte ut recept. I den nya kommer jag beskriva hur jag gjort och det kommer emellanåt finnas recept. Jag lagar ju så sällan efter måttangivelser, men där ska jag i större utsträckning försöka återge hur jag gjort då jag ofta får frågan om recept på mat jag skriver om.

Så kika gärna in där ni som är matintresserade:

http://nouw.com/minmat

Det har varit full rulle denna vecka. Ganska mycket på jobbet. Kanske inte helt fullbokad, men en hel del knepiga besök som tagit på krafterna för att få till det så bra som möjligt.

Dansen har kört i gång och i och med det skjutsningar för min del. I morgon ska bilen in på service, får se vad jag hittar på under tiden jag väntar på den.

bil

Maken servade just den andra bilen. Kostar 14.000:- Köp ALDRIG en Subaru. Gillar i och för sig bilen i sig. Men vad man än ska göra så kostar det skjortan. Min Toyota är typ gratis i jämförelse!!

Har i veckan klämt alla avsnitt av Fest hos Bindefeldt. Ett program helt i min smak. Så mysigt och underhållande och ofta så roligt. Underbart roligt när tex Peter Settman var gäst! Innehåller mat, dukning, trädgård och kändisar…..allt som jag gillar 🙂

fest

Gillar Pernilla och Sofia. Lyssnar alltid på deras Pod när jag är i vårt hus i Dalarna och jag står och diskar. Har blivit lite av en grej att alltid lyssna på dem då! Tycker de är underbara. Naturliga och rakt på sak. Passar utmärkt att bli underhållen av under diskningssejouren.

Ringde för övrigt till KS i dag. Försökte få tag i de som behandlar mig nu sen Bröstcanceravdelningen lagts ner på Danderyd. Skulle få tid att plocka ut min port-a-cath nu i Januari, men har inte hört ett ljud. Skulle även få tid för bentäthetsmätning och har inte hört ett ljud om det heller (skulle gjorts i höstas). Hur som ringde jag men hamnade förstås fel. Hamnade på Bröstcentrum kirurgi men skulle visst till Radiumhemmet, där jag tydligen stod på någon väntelista. Mer ville hon inte berätta. Ringde Onkologen på Radiumhemmet men de hade för många på kö så en röst sa åt mig att återkomma.

DÄR tog krafterna slut. Har inte tänkt Cancer på ett bra tag nu. Men denna lilla procedur som tog en kvart totalt, kastar mig tillbaka till all cancerångest och all jävulskap cancer ställer till med i huvudet och själen. Orkade aldrig försöka igen…..

Undrar också vad det är för väntelista??

Om det inte vore så att det var risk att få blodproppar med porten kvar, skulle jag låta den sitta. Den stör ej och syns knappt. Men det är risk att man får blodproppar ju längre de sitter så man bör ta ut den.

Det är så synd att Danderyd inte får ha bröstcanceravdelningen kvar. Det har fungerat så fantastiskt bra. Har jag fått remiss till någon undersökning där, har jag fått tid typ veckan efter. De är strålande! KS har jag bara mindre bra erfarenheter av tyvärr 😦

Ja får se när jag orkar ta tag i det igen….

Sov sött alla mina läsare!

 

 

 

 

 

 

 

En tanke på “Bloggar, Bilar, Poddar och Cancer…..

  1. Jag har oxå sett ”Fest hos Bindefelt”, tyckte mycket om det programmet.
    Din nya blogg har jag kikat in till.
    Ha en skön helg!
    Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s