Majvors´

Det goda i livet, dvs familj, resor, mat, vin, skrivande, musik, dans, böcker, vänner och mycket mer! Sen också en del om den där jäkla bröstcancern!

Ja det var bättre förr….

Lämna en kommentar

Ja i alla fall vad gäller stearinljus! När min mormor gick bort för några år sen så fick jag en påse stearinljus i jordens alla färger i min ägo. Eftersom jag mest har ljuslyktor för värmeljus så har de blivit liggande i ett skåp. Tills nu när jag fick fina ljusstakar av äldsta dottern i julklapp.

Dessa ljus brinner lääääääänge! Köper man på ICA eller liknande brinner de ut under middagen och bloggstunden efter middagen. De här har jag nu tänt tre kvällar i rad och de är fortfarande inte slut, och då har jag haft de tända länge!! Japp det var bättre kvalla på ljusen förr!

Idag tog vi ordentlig sovmorgon. Yngsta dottern passade på att sova bredvid mig då maken är i Dalarna och fortsätter måla källaren.

Sen hade hon privatlektion med äldsta dottern, som ju nu är utbildad coach i Hiphop, inför kommande tävling. Hon tränar intensivt för att få den prick som behövs för att komma upp i Starklass, hon har tagit två av tre prickar, dvs en kvar för att nå dit!

Medan hon dansade var jag på Täby C, så grymt mycket folk. Men behövde handla lite. Nya tulpaner bla

IMG_2114

Mellandottern åkte iväg när vi kom hem. Skulle på Texas Longhorn i Danderyd och äta med kompisar. Äldsta lämnade jag hos pojkvännen så det var bara jag och lillfia till middag.

Gjorde lammspett av lammytterfilé, med ett örtsmör och ugnsrostad potatis, morötter, jordärtskockor till. Det vart grymt gott!

IMG_2125

Recept finns på min andra blogg:

http://nouw.com/minmat/lammspett-med-ortsmor-22874350

Pratade just med mellandottern och sen de la om bussturerna här och drog in vissa linjer är det katastrof. Lovade henne Taxi hem. Vill inte ha henne stående i 30 minuter vid bussbyte. Hon är typ aldrig ute. Är alltid hemma och pluggar så jag tyckte det var befogat i kväll, att få ta taxi hem efter en middag ute och sen mys hos kompis.

Jag och lillfia myser på här hemma, hoppas ni har en härlig kväll också!

 

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s