Majvors´

Det goda i livet, dvs familj, resor, mat, vin, skrivande, musik, dans, böcker, vänner och mycket mer! Sen också en del om den där jäkla bröstcancern!

Annorlunda vecka om man säger så…..

Lämna en kommentar

Lite saker utöver det vanliga har hänt i veckan. Inget special så där men ändå annat än vad jag vanligtvis pysslar med. I Tisdags var jag inne på KS på Bentäthetsmätning. Har benskörhet i släkten och i kombination med den cancerbehandling och de mediciner jag fått, bör det kollas upp. Ingen jobbig undersökning på något sätt förutom att man skulle vinkla benen på olika sätt och då tog de tag i benen för att vrida, och jag är fruktansvärt kittlig på benen och kunde då inte ligga still. De fick vrida i fötterna i stället för där är jag inte kittlig. De som jobbade hade aldrig varit med om att någon var så kittlig på benen så de småfnissade åt det hela undersökningen. Kul att kunna göra deras dag 😉

Men som vanligt tar sjukhusbesök alltid på mina krafter och liksom dränerar mig mentalt oavsett vad jag ska göra (sviter efter hela cancerhistorien) så jag unnade mig en chill lunch på Mörby Centrum i form av en delikat Pizza.

IMG_2507

Onsdagen förflöt väl som sig bör ända till på natten ca oo.3o när en vålnad i form av lillfia står i sovrummet och skakar på mig för att väcka mig och berätta att det känns vääääldigt konstigt i magen.  Japp det tog väl ca en halvtimme från den informationen tills spyhinkar fylldes och bruna lakan behövdes bytas. Stackars lilla gosefia. Så höll det på fram till typ 05 innan det lugnade ner sig. Jag somnade utmattad efter att ha typ ”dygnat” och lillfia, som  sen ett par timmar hade fått en provisorisk bädd på badrumsgolvet (ingen ide att ta upp henne i sängen igen innan det lagt sig), somnade hon med. Men det ”hände” i alla fall inget mer!

Sen på Torsdagen var jag heeelt slut, ja hon med för den delen. Men jag är inte van att inte sova på en hel natt så jag gick runt som en zoombie! En vandrande Zoombie som bad till högre makter att jag skulle slippa bli smittad.

Äldsta dottern med pojkvän och övrig familj hade inte märkt någonting under natten fast jag sprungit i trappen som ett skållat troll med hinkar och bajsiga lakan! Messade tjejerna i sina rum vad som hänt och att bara använda ena toan. Äldsta dottern har som jag, spyfobi, så hon ville bara ut ur huset så fort som möjligt, så jag sa att ”åk till Donken och ät frukost innan skolan, jag bjuder” och de var inte svårövertalade om man säger så!

Denna Lördag var det också tävling igen för Lillfia och tur i oturen hann det gå 48 timmar från sista symtom tills hon skulle stå på tävlingsgolvet. Disco var först ut och det är ju ett jäkla tempo. Hon var rätt slak och det gick inge vidare, varken i singeln eller paren.

IMG_2525

Sen i Hiphopen gick det bättre. En silverplats i singeln och en bronsplats i paren.

IMG_2533

IMG_2538

Waiting for results….

IMG_2541

Tävlingen var inte så lång och slutade vid 17, så vi hann hem till Mello. Gjorde Mellobricka med massa småplock och åt framför TV:n.

I dag Söndag har det varit värsta chillardagen. Rörde inte ett finger fram till att Lillfia skulle åka och träna Disco kl 18. Handlade medan hon tränade, men köpte hem Chinamat eftersom vi var hemma först vid 20.15. Skönt att slippa börja laga mat då!

Japp, imorgon ny vecka…får se vad den har att erbjuda??!!

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s