Majvors´

Det goda i livet, dvs familj, resor, mat, vin, skrivande, musik, dans, böcker, vänner och mycket mer! Sen också en del om den där jäkla bröstcancern!

Neverending renovering och fixande….

Lämna en kommentar

Projekten här i Fritidshuset tar aldrig slut. I går var det byte av vattenpump som gällde. Maken fick klättra ner x antal meter. Hua, skulle jag aldrig gjort.

IMG_4546

IMG_4549

I dag har det regnat hela dagen och vi har varit utan el. Elektrikern har varit här och bytt ut hela elcentralen. Tur det. Den gamla var gammal och dåligt skruvad så det hade typ kunna börjar brinna när som helst.

Nu är automatsäkringar och jordfelsbrytare på plats och det är bye bye proppar! Dessutom kan man nu rosta mackor och koka te SAMTIDIGT i köket utan att propparna sprätter åt olika håll 🙂

IMG_4570

Lite, hm ganska mycket, kvar så han kommer tillbaka på Onsdag. Det ska sättas element i Mellandotterns rum, jag vill ha en armatur ovanför diskbänken, element på nya toan och el till nya vattenpumpen, samt el ner till bastun.

Maken och mellandottern spikar panel så det stänker om det, så han kan dra el och göra klart där. Men det hinns nog inte med på Onsdag. Men vilken trevlig och duktig kille. Inte gammal, typ 25, superkunnig och verkligen koll på läget när det gällde gamla hus! Me like!

I morgon blir det Roadtrip! Mer om det sen…

Ha det!

 

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s