Majvors´

Det goda i livet, dvs familj, resor, mat, vin, skrivande, musik, dans, böcker, vänner och mycket mer! Sen också en del om den där jäkla bröstcancern!

Dags att checka ut, men först some candyshopping och en härlig Publunch….London dag 7

2 kommentarer

Så kom vi då fram till vår sista dag i London. Tråkigt, ingen av oss längtade hem. Jag bara älskar England och skulle gärna flytta hit. Men men …dags att packa ihop. Vi hade lyckats få behålla rummet till kl 15 i stället för att checka ut kl 11. Så vi kunde lämna allt på rummet och ta en tur i hoodsen innan vi skulle bege oss till flygplatsen.

IMG_5703

Vi gick till Paddington Station och handlade massa godis på Sainsburys. Deppade över att vi i Sverige inte har lika stort och fint utbud av färdiga  fruktsallader. De som finns här kostar skjortan och är rätt ensidiga. I London finns alla varianter och blandningar till ett bra pris. Varför är Sverige så jäkla tråkigt när det kommer till mataffärer. Samma med färdiga färska lunchrätter. Här finns loads and loads av smarriga färdiga färska rätter till inga pengar alls. Hemma kostar en sån typ 70:- och det finns typ fem att välja på. Skitdåligt! Åk till USA och du har typ 10 gånger England att välja på….men Sverige …nä…Bu!

IMG_5704

Köpte också en massa mattidningar som jag älskar att läsa.  Dottern köpte flera böcker på engelska. Hon gillar att läsa på engelska och passade på att bunkra. I Sverige är de ju dubbelt så dyra!

IMG_5749

Sen gick vi till en Pub för att äta en sista Londonlunch för denna gång.

IMG_5706

Jag tog en Shepherd´s Pie, så ruggigt god! Dottern åt Chili Con Carne, god den med men rätt stark. Mysigt att avsluta resan på en ”Proper English Pub”.

IMG_5723

Sen till hotellet för att checka ut och hämta väskorna.

IMG_5727

IMG_5734

Bye Bye Sussex Gardens and Queens Hotel….vi kunde inte haft en bättre vecka…

Älskar London. Jag har varit här flera gånger. Tror detta var min 8:e resa hit inklusive den tid jag bodde här som Au Pair. Men det är något speciellt att få resa med ett barn i taget. Jag har rest med dem, när de var  i 10-års åldern, var och en för sig. Äldsta dottern och jag åkte till Köpenhamn, Mellandottern och jag till Wien och yngsta och jag till Alicante. Sen beslöt jag att också åka med var och en på en veckoresa när de gått ut nian. Skillnad att resa med en 10-åring mot en 16-åring, men också väldigt spännande och relationsgynnande. Gillar variationen och kontrasten. Äldsta dottern valde då London, vilken Mellandottern nu också gjorde….vi får se var Lillfia och jag hamnar om tre år när hon gått ut nian….sol&bad säger hon nu (gillar inte shopping i samma utsträckning som syrrorna) …vi får se vad det blir…

 

 

 

2 tankar om “Dags att checka ut, men först some candyshopping och en härlig Publunch….London dag 7

  1. Mysigt med egentid med barnen.

    Kram och ha en fin Söndag!

    Gilla

  2. Så mysigt att göra sådan resor med varje enskilt barn. Helt rätt och det kommer de att komma ihåg hela livet. 🙂 Nu blev jag sugen att åka till England igen. Har bara varit i London en gång, men skulle gärna åka tillbaka. Kram Annika

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s