Majvors´

Det goda i livet, dvs familj, resor, mat, vin, skrivande, musik, dans, böcker, vänner och mycket mer! Sen också en del om den där jäkla bröstcancern!

Tävlingar, kärt återseende x2 och ett extrajobb…..

1 kommentar

Veckorna rullar på. Danstävling för yngsta dottern i morgon. Till Katrineholm ska vi. Disco rikstävling. Förra helgen var vi i Västerås på en Rikstävling i Hiphop. Den gick inge vidare. Lite besviken var hon nog eftersom det gick så fantastiskt bra på tävlingen innan den, i Hiphop. Men men, det är en bedömningssport med olika domare hela tiden. Dagsformen var inte på topp heller. Nu satsas det på Hiphop SM i slutet på November. Men innan dess  morgondagens Discotävling och en Regionstävling om några veckor i Disco+ Hiphop.

blogghh

Förra veckan var jag och åt lunch med en gammal kompis som jag inte sett på över tio år typ. Jättemysigt! Ett så kärt möte.  Det är så härligt med vänner som det inte märks man har varit ifrån. Vi pratade och pratade om allt och det kändes hur bra som helst. Vi hade lite uppdatering att göra. Mycket har ju hänt under de här åren. Tex min Bröstcancer. Men allt hanns ju inte med på en lunch så det får bli till att träffas snart igen 🙂

Vi lärde känna varandra för typ 15 år sen när vi läste en kurs på KI som hette ”Graviditet och psykosocial hälsa och ohälsa”. Hela gruppen åkte till Åland och examinerades. Jag var då mammaledig med Mellandottern och det var ett skönt avbrott att läsa något och att komma iväg på lite annat!

Äldsta dottern är tillbaka från New York. Hon och pojkvännen har varit där i 12 dagar.

nyc

Här är hon i NYC när vi var där med familjen 2012, inte så stor då!

De verkar haft det toppen av vad Instagrambilderna visar. Jag har inte hunnit träffa dem än. Men de äter här med oss i kväll och hoppas då få höra allt och se vad de shoppat! Längtar ❤

nyc1

Mellandottern har fått ett extrajobb. Som frukostvärdinna på ett Hotell. Hon kommer att jobba lite helger och lov mellan 7 och 13. Hon fick provjobba förra helgen och det gick strålande så hon fick fortsatt anställning. Superduperkul och hon är så glad. Perfekt med ett arbete där man kan jobba mer ibland och mindre ibland beroende på hur mycket det är i skolan (hon går Natur Natur första året) och på dansen.

Så är ni Frukostsugna och vill se sötaste Frukostvärdinnan 😉  besök:

http://www.thewineryhotel.se/

Har snöat in på böcker av eller om olika personer! Har läst Claes Malmberg, håller på med Holknekt och resten ligger framför mig. Varierande personer i alla fall får man väl säga!

img_6647

Nej nu måste jag ta tag i att förbereda inför morgondagen. Koka pasta till Lunchlådorna. Det brukar tyvärr vara så dålig mat på tävlingar. Typ korv med bröd, toast, hamburgare…inte mycket att dansa på. Så jag gör Lunchlådor till oss i stället.

Ha en fin Fredagskväll!

 

 

 

 

En tanke på “Tävlingar, kärt återseende x2 och ett extrajobb…..

  1. Härligt att få lite uppdatering även om jag följer dig på FB :)) Ni har så otroligt fina flickor – förstår att du är stolt över dem! Hoppas du har en fin helg!

    Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s