Majvors´

Det goda i livet, dvs familj, resor, mat, vin, skrivande, musik, dans, böcker, vänner och mycket mer! Sen också en del om den där jäkla bröstcancern!

Premiär för MatHem

Lämna en kommentar

Fredag igen. Veckorna rullar på och jag hoppas våren snart gör entré ordentligt.

I morse fick jag min leverans från MatHem.se

IMG_8631.JPG

Jag lyssnar på Podden med Wahlgren och Wistam och de hade ett erbjudande att om man handlade på MatHem.se och angav deras kod WOW så fick man frakten betald. Så jag tänkte det kunde vara kul att prova. Så grymt att bara sitta hemma och klicka i det man behöver!

IMG_8641

Jag provade lite av varje för att se hur varorna skulle vara. Tex Bananer vill jag ha rätt så gröna så de håller ett tag. De kom perfekta. Köpte frysvaror för att se att de inte kom halvtinade, funkade också perfekt. Färskvaror för att se att de håller ett tag framåt. Kycklingen tex håller till den 16:e, det kan man ju inte klaga på. Jag är helnöjd. Köpte mjölk och potatis som man annars dagligen släpar till förbannelse, då det går en del av den varan här. Så skönt att slippa bära hem! 2,5 kg fryst Mango…..det går det också massor av här och lite smoothies för att det just nu var bra pris! Färdigrätter till Dansdagar jag inte hunnit göra matlåda till tjejerna. De var inklusive efterrätt, den sorten har jag inte sett förut, också förhållandevis prisvärda för att vara färdigrätter.

IMG_8632.JPG

Valde leverans mellan kl 9-11 och de kom redan 08.50. Vilket jag kan tycka är en lite farlig chansning. Tänk om jag skjutsat ungarna till skolan etc med tidsanpassning att vara tillbaka kl 9. Likaså om jag väljer leverans när jag vet att jag med säkerhet är hemma från jobbet, då vill jag ju inte att de ska komma tidigare! Men jag är grymt nöjd. Bär in grejerna till köket gör de också om man vill. Jag tyckte hallen räckte denna gång!

Mathem

Bild lånad från nätet

Haha det låter som ett sponsrat inlägg, men det är det inte 🙂

I kväll är det dansträning för yngsta dottern och sen hem och kolla Let´s Dance. I morgon bär det av till Kungsör och Hiphoptävling där. Hoppas, hoppas, hoppas de kniper sista pricken i paret så de får gå upp i Starklass. Men det är alltid så få tävlande i deras klass på Regionstävling, så de måste vinna, annars ingen prick! Håll tummarna!

….och sen Mello såklart….

Ha en skön Fredag!

P.s …är du matintresserad? Följ min nya Insta:  minmat_

 

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s