Majvors´

Det goda i livet, dvs familj, resor, mat, vin, skrivande, musik, dans, böcker, vänner och mycket mer! Sen också en del om den där jäkla bröstcancern!

Psykoterapi, Uggla, Battle och Spetz……en helt klart varierande helg….

Lämna en kommentar

Skön vecka. Jobbat Tisd-Torsd, och jag slutar ju 14.30 på Torsdagar så det kändes som en 2 1/2-dagars vecka. Nice!

Fullt upp ändå. Tränade på Tisdagen och var på Styrelsemöte med Tävlingsdansarstyrelsen på Onsdagen.

På Fredagen inledde jag helgen med att besöka psykoterapeuten jag fått på Vårdcentralen, efter remiss från Onkologen. Var ett typ ett ”lära känna varandra”-besök. Men det kändes bra, hon verkade bra och vi får se vad hon kan göra med mig och mina återfallsångesttankar, dödstankar och de utbrändhetssymtom jag dras med efter att ha drabbats av Bröstcancer.

psychotherapy.jpg

På kvällen träffade jag syrran och vi gick till baren på Hasselbacken och tog ett glas Prosecco innan det var dags för middag på restaurangen där.

IMG_9247.JPG

Vi åt en Toast Skagen med Löjrom till förrätt och Hjort med Hasselbackspotatis till varmrätt. Mycket gott!

Sen var det dags för Magnus Ugglas föreställning på Scandiascenen. Så bra!Så jäkla bra! Han är grym. Se den om ni gillar Uggla och kan. Den är rolig med en sorglig underton.

IMG_9248

Satt på 3:e raden….helt perfekt.

Sen på Lördagen hämtade vi upp en danskompis till Yngsta dottern och åkte sen in till Balettakademien och deras All Style Battle. Åt en god lunch där innan det var dags att battla.

Det var två klasser. Upp till 13 och sen 14 och uppåt. Så yngsta dottern tävlade i upp till 13. Dansade grymt och vann hela Battlet. Vinst: 2 kg godis och en kurs på Balettakademien á 3000:-

IMG_9249

Det var sen bara vi till middag. Maken var på landet hela helgen, Äldsta dottern ute med sin dansklass och Mellandottern jobbade. Så vi köpte varsin pizza. Kändes som ett skönt avslut på dagens evenemang.

IMG_9251

I dag Söndag åkte jag och Lillfia till Martin Olsson för lite inköp till Vårshowscaféet vi har för Tävlingsdansarna senare i vår.

IMG_9232.JPG

Sen en sen snabblunch innan det var dags för Mellandottern och mig att bege oss in till Göta Lejon för att se William Spetz föreställning.

Hamnade bredvid äldsta dotterns bästa vän, vad är oddsen för det när man inte ens vet om att den andre ska gå på samma föreställning!

IMG_9252

Den var också jättebra, även om jag gillade Uggla bättre.

Ja en helt klart händelserik helg.

Maken hemma igen med ytterligare en ny hyrbil då vår ännu inte är lagad uppe i Dalarna där den gick sönder. De jobbar inte snabbt om man säger så! Lite för många sköna 1000-lappar som bara flyger iväg….

Ha det gott, nu blir det god natt!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s