Majvors´

Det goda i livet, dvs familj, resor, mat, vin, skrivande, musik, dans, böcker, vänner och mycket mer! Sen också en del om den där jäkla bröstcancern!

Gjutning, golf, god mat och ett Grattis!

Lämna en kommentar

IMG_0464

Arbetet med terrassen fortskrider. I onsdagskväll, efter att vi gjutit hela dagen, tog vi en tur in till Smedjebacken för lite Minigolf och middag på Restaurang.

Började med att ladda med fika och varsin glass!

IMG_0559

Maken vann som vanligt även om jag hade ledningen ett tag. Jag kom som god tvåa.

Förr var Minigolfen bara öppet till 18 och har bara sålt fika. Nu hade den fått ett uppsving och var öppet till 21 och sålde diverse maträtter också. Det är ju så det ska vara på en Minigolfbana på sommaren!

Efter det gick vi runt lite och fotade. Jag och Mellandottern ville ha Bloggbilder. Maken Instagrambilder. Så det vart en liten fotosessionpromenad.

IMG_0560

Maken och Yngsta dottern åkte ett ärende innan middagen. Då satte jag och Mellandottern oss på Restaurang Bryggan och tog en svalkande dryck, medan vi väntade på dem. Nice! Älskar att sitta på restauranger och sippa på ett glas vin. Ser så fram emot Kroatien och alla restaurangbesök där!

IMG_0561

IMG_0548

Mellandottern tog en Halloumiburgare och jag åt en Caesarsallad.

IMG_0534

Yngsta dottern och Maken tog varsin Fish & Chips. Alla var så nöjda med sin mat. Så kul att det finns en bra restaurang nära här. Med god mat och trevlig utsikt. Tyvärr så kom det ett sällskap bakom oss, då vi just börjat äta, där en i det sällskapet luktade något så fruktansvärt av sur handduk/disktrasa. Så när vinden låg på från ”fel”  håll fick vi typ kväljningar allihopa. Men oftast blåste det så vi slapp känna så mycket. Men jag fattar inte att ens vänner inte säger till om man fullkomligt stinker sur handduk/disktrasa. Måste ju varit fruktansvärt att sitta vid samma bord!!!

Nåväl, det var ju inte restaurangens fel. God mat, bra service, härligt läge och rimliga priser, ger den gott betyg!

IMG_0562

Mellandottern övningskörde oss hem. Stabilt och fint.Hon är jätteduktig. Kört nästan varje dag nu de två veckor hon varit här.

 

IMG_0538

IMG_0545

Finis i kvällssolen

I går skulle det regna så vi hade planerat en tur in till Ludvika. Men det var sol här som vanligt! Yngsta dottern hade klipptid så vi åkte in ändå.

Började med att luncha på Subway.

IMG_0552

Sen vart det klippning för Yngsta dottern. Passar på här, halva priset mot hemma och hon klipper ju bara topparna så det känns mer värt att passa på när vi är här.

IMG_0554

Lite shopping på stan. Jag köpte en blus med öppen axel, sval och skön, som jag ska ha med till Kroatien och Mellandottern köpte lite smink och en väska. Yngsta köpte ett ritblock. Hon tecknar mycket och är så duktig.

Blus Lindex

Bild från nätet

Sen åkte vi hem och gjorde Tacomiddag. Gött!

Lagade en god Pizza tidigare i veckan. Sugen på den så finns recept här:

http://nouw.com/minmat/pizza-med-kronartskocka-valnotter-och-pa-30680521

Ja just det! Stort Grattis till älskade äldsta dottern som kommit in på sitt förstahandsval ”Kandidatprogram i Marknadskommunikation” 180 p på Stockholms Universitet.

Grym höst hon får. Det är ju så roligt att plugga på Högskola och sen dessutom danslärarjobb på två dansskolor med klasser i varierande ämnen. Är typ avis 😉

I dag ska det snickras vidare och städas lite. Blåsigt ute, men stillar det sig och blir lite mer sol, tänker jag sitta ute i och läsa.

Sen blir det någon god middag framför ”Sommar med Ernst”

Ha det!

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s