Majvors´

Det goda i livet, dvs familj, resor, mat, vin, skrivande, musik, dans, böcker, vänner och mycket mer! Sen också en del om den där jäkla bröstcancern!

Lite mer Köpenhamn…

Lämna en kommentar

I går kväll var vi på Riz Raz, restaurangen jag skrev om i förra inlägget. Det var bra och god mat. Dottern åt vegetarisk buffé och jag en biffsandwich och sötpotatispommes. 


Det som var lite skevt var att när vi var förbi på dagen och frågade om vi behövde boka bord, så rekommenderade de det och sa att det var nästan fullbokat. Ja man kan ju undra vad som hände med alla de gästerna?! För det var vi och två sällskap till i en enorm restaurang! I morse gick vi upp lite tidigare och var ute på stan till affärerna öppnade kl 10. En affär var heaven för julälskare! Lunch vart det på Hard Rock Café. Gött! Sen fortsatte vi göra stan. 


Vi gick sen hem till hotellet och vilade benen. Tog en kopp kaffe och chillade. Sen tog vi en promenad genom Nyhavn och ut på Papiröen för lite middag. Det är ett stort område med streetfood, foodtrucks etc inomhus. Jättemysigt! Lite likt Camden i London.

Det ösregnade när vi gick dit och det regnade än mer när vi gick hem. Sjukt blöta kom vi hem redan till kl 20 då dottern behövde göra sig redo för morgondagen. I morgon tävlar hon på Hiphop VM! Grymt kul ska det bli. Har ju varit med äldsta dottern på ett par Hiphop VM och det är så kul och skön stämning. En upplevelse och inte likt tävlingarna hemma. 


Här taggar man Halloween för fullt! 


Håll tummarna för tjejerna i Diversity i morgon! Hejja Sverige! 

Go’natt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s