Majvors´

Det goda i livet, dvs familj, resor, mat, vin, skrivande, musik, dans, böcker, vänner och mycket mer! Sen också en del om den där jäkla bröstcancern!

Mår bättre idag….men tar det lugnt…doctors orders!

Lämna en kommentar

Mår betydligt bättre idag. Yrseln har gett med sig och det är bara om jag gör hastiga rörelser eller böjer mig med huvudet ner som det snurrar till.

Jag är dock mycket trött. Inte ”Gäsptrött” som jag kallar det utan mer ”hjärntrött” eller hur jag ska beskriva det. Neurologen ringde på eftermiddagen och inga mer undersökningar eller någon medicinering behövs i nuläget. Jag får höra av mig om det kommer tillbaka. Skönt att de bara finns ett samtal bort om jag behöver dem!

Nu ska jag ta det lugnt sa de, inte träna eller så och göra vad jag orkar och vad som känns bra och vila när jag behöver.

Jag verkar ändå fått det lindrigt. I många fall håller det tillstånd jag hade i går på i flera dygn och man behöver läggas in för att få dropp och antiemetika (medicin mot illamående) då man inte får i sig något när det snurrar.

Sen får vi se hur tiden framåt blir. Antagligen snabb återhämtning eftersom första fasen var så kort sa de. Hoppas på det i alla fall!

IMG_3731

Så idag har jag slagit in de sista julklapparna. Suttit vid granen och myst med bok och sovit middag. Lagat lite mat och sen gjort en ny spellista på Spotify. Lagom chill 🙂

IMG_3697

IMG_3695

IMG_3693

Älskar årets gran. Så fin tycker jag och med några nya kulor för i år.

IMG_3679

Rudolf x 2, den gråa och den bruna med ränder är från Köpenhamn. När jag och Mellandottern  var där på Hiphop VM så hann vi ju med en del shopping  också. Dessa är från en fantastisk affär på Ströget, Det Gamle Apotek.

http://det-gamle-apotek.dk/#/forside

Se även mitt blogginlägg från den 20:e Oktober, för fina bilder därifrån!

Köpenhamn skulle man åka till lite oftare. Går ju så fort och är inte så dyrt. Tjejerna åker ju för ingenting på SAS ungdom och min biljett var, trots att det var SAS Plus och man gled på sidan av allt, inte speciellt dyr. Vi var också så nöjda med hotellet, så där vill jag bo igen. Bästa läget!

https://www.hotelchristianiv.dk/

Ja det blir inte i vår i alla fall. Många Hiphoptävlingar som kräver hotellövernattningar kommande termin. Bla Söderhamn, Göteborg, Mora….men det blir nice. ÄLSKAR att bo på hotell!

Nu är klockan 00.16. Lillfia har somnat i soffan, Mellandottern äter (hon kom just hem, jobbat på ICA som har öppet till 23 nu inför julen) och maken har inte kommit från jobbet än, mycket för honom innan jul. Själv sov jag ju middag så jag är fortfarande pigg. Men tjejerna har julavslutningar i morgon och börjar sent så det är lugnt för deras del att det blev sent.

Go´natt!

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s