Majvors´

Det goda i livet, dvs familj, resor, mat, vin, skrivande, musik, dans, böcker, vänner och mycket mer! Sen också en del om den där jäkla bröstcancern!

En händelserik vecka….bl.a så har Katterna flyttat in!

Lämna en kommentar

Senaste veckan har varit händelserik. Förra helgen var jag och yngsta dottern uppe i Söderhamn då hon skulle tävla en Mastertävling i Hiphop (tävling för de högsta klasserna). Vi tog tåget upp på Fredag eftermiddag. Började med lite mellis på Centralen!

IMG_4381

Sen några timmars resa med tåg. Var framme vid 18.30.

IMG_4382

Bodde på Söderhamns Stadshotell.

IMG_4384

IMG_4386.JPG

Helt ok hotell. Vi har bott där förut och tyckte det var bra. Åt på O´Learys, som ligger vägg i vägg med hotellet,  på kvällen. God mat men usel service.

Sen myste vi på rummet och tittade på Talang.

På Lördagen var det tävling. Battle på förmiddagen men hon åkte ut direkt och sen en lång väntan till Solon som startade vid 17. Gick inge vidare där heller. Men fick i alla fall ”kryss” av den utländska domaren, vilket var nice…med tanke på ett eventuellt EM eller VM någon gång i framtiden. Men än är hon inte rankad så högt att det är aktuellt.

Åt middag på O´Learys igen då det var så nära och vi ville hinna äta innan Mello. Om möjligt ännu sämre service denna kväll!! Men vi hann äta klart och kunde se Mellon på rummet.

Tåg hem på Söndagen.

Sen några jobbardagar innan det ÄNTLIGEN var Torsdag och vi skulle få hämta våra katter. Jag, yngsta-och äldsta dottern åkte ut till Solgläntans Kattpensionat där vi adopterat dem från. Medan jag skrev på lite papper, fick info och betalade var tjejerna inne hos katterna och bekantade sig med dem.

Sen fick de bäras in i deras transportburar för avfärd mot ett nytt hem. Bilresan gick jättebra.

När vi kom hem släppte vi ut dem på toaletten på övervåningen för att visa dem den toan. Det finns en nere men vi ville att de skulle förstå att det finns en däruppe också. Så jag gjorde som jag läst, att man skulle släppa ut dem vid deras toa.

Sen fick de bekanta sig med övriga huset. De har varit lite försiktiga i kontakten med oss, men nu efter några dagar får vi klappa och ibland ta i famnen. Så det blir bättre och bättre.

IMG_4467

Heeeeej!

IMG_4484

Ett av favoritställena! Under matrumsbordet.

 

I Lillmattes säng är det också nice!

IMG_4504

Vi kan hjälpa till med Studier också!

De har mycket uppmärksamhet i alla fall. Fem som vill prata och klappa. Men de får bestämma själva när de vill ha kontakt. Vi tar det lugnt.

IMG_4537

Vill ni följa dem och deras äventyr så finns de på Instagram @stina.doris

Har inte bara varit med katterna i helgen. Hunnit laga lite god mat också:

https://nouw.com/minmat/fetagratinerad-sotpotatis-fyllda-lammfar-33100025

Maken och äldsta dottern har köpt de möbler som fattades och lampor till det nyrenoverade vardagsrummet. Så full aktivitet på dem att ställa i ordning allt där. Blir bilder här sen när det är helt klart!

Nu ska jag börja med kvällens middag och kanske kan det bli TV i ”nya” vardagsrummet sen 🙂

Ha det gott!

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s