Majvors´

Det goda i livet, dvs familj, resor, mat, vin, skrivande, musik, dans, böcker, vänner och mycket mer! Sen också en del om den där jäkla bröstcancern!

Vi fortsätter roa oss i Göteborg…

Lämna en kommentar

I går kväll var vi och åt tillsammans med de andra tävlingsdansarfamiljerna som är här. Vi var på Ottomania. Sååå bra! Åt oxfilé, grymt god och perfekt blodig. Dottern åt lammkotletter och tyckte också det var supergott. Kan verkligen rekommendera det stället om ni är här. De har också plats för många om det så behövs. Mysig inredning och bra service också.

Dottern körde nyshoppade outfiten.

När vi kom hem spelade vi spel en stund innan det vart lite TV och sen sova.

I dag åt vi frukost vid 8.30……

….sen iväg mot Universum. Det var mysigt att gå runt där och vi var ”klara” innan anstormningen av jordens alla småbarnsfamiljer.

Sen hade vi hört att det var Kattutställning på mässan, så vi hamnade där också 🙂

Det var inte så mycket att se faktiskt. Men vi körde något Quizz hos Royal Canin och fick en Goodiebag med kattmat och vi kunde inte heller hålla oss ifrån att köpa lite leksaker till våra kattjejer där hemma.

Vi gick sen en sväng på stan igen och inväntade lunchtiden vi bokat på Pinchos.

Kul ställe där man beställer sin mat i en app och sen hämtar den själv. Hela stället är inrett som en circus. Gott var det också.

Nu chillar vi på rummet. Vi åt så sen lunch så det blir något lätt till middag och sen dags att rodda ihop inför Hiphoptävling i morgon.

Battle först, sen Solo och sen premiär för nya Duon. Dottern har ny parkompis i Duon och det är första tävlingen för dem ihop i morgon. Kul!!

Hoppas ni alla har en skön Påsk!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s