Majvors´

Det goda i livet, dvs familj, resor, mat, vin, skrivande, musik, dans, böcker, vänner och mycket mer! Sen också en del om den där jäkla bröstcancern!

Det går bra nu…NOT!

Lämna en kommentar

Nu är Basaliomet bortskuret, förhoppningsvis. Det gick eventuellt inte att få bort allt då man inte kan ta hur stor yta som helst om det ska gå att sy ihop sen. Han tog så mycket det gick. Sen får vi se vad patologsvaret säger. Måste det tas mer måste man ta hud bakom örat och transplantera till benet, så det täcker det område som skärs bort. Så fattade jag det i alla fall. Men förhoppningsvis är det klart så här.

IMG_5949.JPG

Kom upp till landet i Fredags. Åkte efter yngsta dotterns träning så vi var uppe vid 22-tiden. Hon har en kompis med sig hit också, mysigt. De stora tjejerna och katterna är hemma.

IMG_5920

Det började inge bra på Lördagsmorgonen. Maken skulle åka iväg till en sjö och kolla om det gick att slänga i båten för att åka och fiska. Han upptäcker då på vägen hem att bilen fått PUNKA! Great…NOT!! Det är väl själva fan att det alltid ska hända här uppe på helgen när allt är stängt. Var ju samma visa med förra bilen, som gick sönder här uppe,  och det vart sjukt dyrt med hyrbil för att komma hem etc.

Som tur var kom min biologiska pappa som bor här uppe, för att gratta mig i efterskott, så han kunde hjälpa till och sen åkte vi i hans bil och handlade. Så nu har vi mat så vi klarar oss tills vi ska hem. Vi hade ju bara lite med oss hemifrån.

Problemet är att i morgon på Valborg, hitta en öppen däckverkstad som har däck som passar på lager. Jag och tjejerna har bokat bussbiljett hem i fall det inte går att fixa i morgon så kommer i alla fall vi hem i tid! Men inte riktigt vad vi tänkt oss. Hade ju planer på att åka på stan etc med tjejerna nu när kompisen är med. Men vi får se. Har vi tur fixar det sig i morgon.

IMG_5943

Annars har vi chillat. Maken fortsatt göra jiggar och wobblers och testat dem i Tjärn.

IMG_5933

Jag lagade fylld lunchkorv och mos till lunch! Mums.

IMG_5950.JPG

Tjejerna tog sen med sig fika och filt och tog en promenad till skogen. De var borta nästa en och en halv timme.

IMG_5944

På eftermiddagen invigde jag nya terrassen. Den är inte klar, räcken saknas men så nice att kunna sitta där i eftermiddags/kvällssolen och läsa och sippa på ett glas vitt. Livets liv! Fick sällskap av byns katt också 🙂

Vi har haft sol nästan hela tiden hittills. Så fint. Hört att det är mindre bra väder hemma.

Sen lagade jag middag medan maken och tjejerna bastade och badade. Åtta grader i Tjärn så modiga är de!

IMG_5961.JPG

Det blev marinerad flankstek och så gjorde jag potatisbakelser av moset som var över från lunchen.

Lite TV-tittande och sen var det go´natt!

I dag får vi se vad det blir. Jag ska fortsätta se lite serier, läsa, laga mat och ha det skönt. Tjejerna gör lite allt möjligt. Sjunger, spelar spel, kollar serier mm mm…de verkar ha det mysigt ihop låter det som!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s