Majvors´

Det goda i livet, dvs familj, resor, mat, vin, skrivande, musik, dans, böcker, vänner och mycket mer! Sen också en del om den där jäkla bröstcancern!

Lite allt möjligt de senaste veckorna…

Lämna en kommentar

Det är någonting nästan varje dag. Förutom att jobba som vanligt då. I förrförra veckan var jag på utbildning i 4-års Elvis som det heter. 4-års besöken ska göras om och bli mer personligt inriktade på barnet och familjen. Det är redan gjort med 3-åringarna och har fallit väl ut. Det kommer nog bli toppen och besöken blir lite roligare. I alla fall för mig som har gjort på samma sätt i 11 år, kul med lite omväxling i besöken!

IMG_8648

Dagen efter det var det dags att ta sig in till stan igen för ett frukostmöte med utvärdering i ett projekt vi har varit med i, om ”Våld i nära relationer”. Passade på att ta mig en liten fika innan då jag var tidig. Mysigt med lite ensamtid och morgonradion i lurarna.

IMG_8655

På Fredagen blev det ytterligare en tur till stan fast då inte med jobbet. Yngsta dottern hade tid för utprovning av tåskor. Så en snabbis in till stan mellan skola och danslektion.

IMG_8672

Hon har fått en liten nytändning i Baletten. Tyckte det var lite tråkigt förut och slutade med det. Men nu fått det igen i och med att det ingår i ”Danslinjen” hon går, och tycker det är jättekul. Dansa på tå gillar hon mycket fast det är svårt och gör ont.

Innan det var dags att åla mot dansskolan hann vi med ett besök på Adidas Store också. De hett efterlängtade byxorna inhandlades 🙂

IMG_8671

 

 

På Lördagen sen var det dansfestival på Täby Torg. Massor med dans mellan kl 12 och 19. Yngsta dottern var med med Danslinjen i Äldsta dotterns koreografi.

Hon Battlade sen också. Äldsta dottern hade prova-på lektioner i Hiphop på scenen, samt värmde upp de Battlare som ville.

Yngsta dottern i vit hoodie utan tryck

IMG_8690IMG_8688

Äldsta dottern leder lektion och yngsta i vitt strax bakom till vänster i bild.

Inte för att yngsta dottern behöver en prova-på-lektion i Hiphop, men Danslinjen vart kvar på scen och hängde på!

Sen var det Battle. Hon gick inte till final men det var kul att vara med. Det vart oavgjort första vändan och hon fick Battla om och då åkte hon ut.

 

  DJ och Domare

Efter det gick hon och jag till Tacobar och åt och vilade benen. Jag hade typ stått upp mellan 12 och 18. Så skönt att sitta ner en stund innan hemfärd.

 

Sen hem och sy Balettskorna så det vart fixat.

IMG_8723

På Måndagen var det dags för min danslektion igen. Vi körde Cha-cha-cha igen och fortsatte med Rumban. Superkul. Nästa vecka blir det Jive. Lite panik inför det, för jag har ju absolut ingen kondis och Jive är jobbigt!!

På Tisdagen ”skolkade” jag från ”Soma Moves”. Var bara inte på humör.

Onsdagen innehöll ett Utvecklingssamtal på yngsta dotterns skola.

På Torsdagen var det dags för lektion 2 på Vinkursen jag går.

 

I går var det lugnt. Jag är ju ledig Fredagar och jag och maken var och handlade mat och pantade tusen kassar pant som huserat i garaget. På kvällen hämtade jag yngsta dottern efter danslektionen för att hon snabbt skulle hinna till Hiphopcoachingen som var inför nästa tävling. Hade förberett middagen hemma innan så det bara var att ”sno ihop” hemma sen. Men misslyckades lite. Tortillakorgarna fastnade på skålarna de var gräddade över, så de vart inte jättesnygga!

IMG_8782

I dag har vi varit i Västerås där Mellandottern tävlat Duo i Hiphop. Efter tävlingen var vi på Åhléns Outlet. Första gången jag var där. Så nice! Har ni vägarna förbi Västerås så passa på! Vilken tur att Västerås ligger på väg till vårt landställe 😉

IMG_8792

Vi åt sen lunch på Max innan det vart hemfärd. Väl hemma blev det lite förrådsrensning och sen middag. Pasta med kantareller och bacon.

Nu dags för ett avsnitt av Maria Wern och sen nattis!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s