Majvors´

Det goda i livet, dvs familj, resor, mat, vin, skrivande, musik, dans, böcker, vänner och mycket mer! Sen också en del om den där jäkla bröstcancern!

Lite skräp med både mig och katten….

Lämna en kommentar

I dag har jag roat mig med den årliga aktiviteten ”frosta av frysen”. Ja ja jag vet att det finns de som frostar av sig själva, men en sådan har vi inte. Med en familj som rycker upp dörren alldeles för ofta eftersom alla behöver något där ifrån olika tider, blir det som inlandsisen flyttat in. Men nu är isbergen smälta och maten får plats.

I går var jag på Danderyds Sjukhus och kollade upp en fläck som inte försvunnit, som de ville jag skulle komma tillbaka och visa om den ej var borta efter att jag smort den ett tag. Dessutom har ett par andra märken dykt upp i samma område. Så de stansade ut ett par för att skicka på analys, eftersom de förra var skivepitelcancer. Så nu är jag sydd och tejpad på benet. Måste ha stödstrumpa i tre veckor och får inte träna på en dryg vecka. Typiskt, jag som kommit igång så bra. Men det är bara att göra som de säger. Det kan vara svårt att få till en bra läkning nere på benet så därför ska man ta det easy. Besked kommer om ett par veckor. Hoppas det är något ofarligt.  Passade på att visa min röda näsa och huden bredvid näsan. Diagnos Rosacea, vilket jag redan diagnosticerat själv att det är. Men kunde nu få en salva, så det var ju bra.

Var med katterna på hälsoundersökning och vaccination i Torsdags.

img_0569

Fick bastning på deras vikter och nu är de båda på diet. Vaccinationen gick bra men lilla Stina har antagligen ”Forl”, en tandsjukdom vanlig hos katter. Så nu är hon inbokad för att sövas, röntgas och opereras om det visar sig på röntgen att det är det. Bara ett försäkringsbolag täcker Forl och det valde jag. Tänkte att det får de säkert, då det känns som vi får alla andra åkommor i vår familj! Cancer, diabetes, astma, migrän…säkert något annat skit också. Så det känns bra att jag var pessimist just när jag valde försäkringsbolag. Det kommer bli en dyr historia ändå!

IMG_0573.JPG

I går efter sjukhusbesöket lunchade jag med äldsta dottern  och sen följde hon med hit hem och umgicks med systrarna. Hon stannade och åt middag med oss. Mysigt. Lite småplock blev det.

img_0595

Provade att göra Parmesanostvåfflor! Det var gott med Cremé fraiche och stenbitsrom till.

I kväll blir det lammfärsburgare. Sen TV och Zzzzzz 🙂

Önskar er en skön kväll!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s