Majvors´

Det goda i livet, dvs familj, resor, mat, vin, skrivande, musik, dans, böcker, vänner och mycket mer! Sen också en del om den där jäkla bröstcancern!

I Love my life….

1 kommentar

Ja delar av de senaste dagarna hade jag i och för sig kunnat vara utan. Åke på Vinterkräksjukan i Onsdags kväll. Ingen höjdare om man frågar mig. Blev ok ganska snabbt men hållit mig i sovrummet de senaste dagarna så familjen ska slippa bli sjuka och speciellt då mellandottern som har Diabetes Typ 1. Jag är bättre nu men man känner att man är lite skum och har jag ingen himlastormande matlust.

Tur jag hade lite nytt att läsa.

IMG_0796

Jag såg också första avsnittet av Colin Nutleys nya TV-serie. Superbra!

tv

Såg sen hela serien ”Surviving R. Kelly”. Vilket j…a as! Han är väck från mina spellistor om man säger så!

Som jag skrivit tidigare, så vill jag ta tag i att göra alla de där sakerna jag vill göra i livet. Ja inte alla på en gång då men i alla fall börja. Jag har ju mer tid nu när tjejerna är stora och inte tävlar lika mycket, utan bara ca 5-6 Lördagar/termin. Flera helger är, till skillnad mot förut när det var tävling alla Lördagar, lediga och kan fyllas med annat.

Så närmast ska jag på en skrivarkurs om att ”Skriva för barn-och unga”

IMG_0812

Sen fortsätter jag ett par helger efter med:

IMG_0815

Under tiden förkovrar jag mig också i vinets värld med Munskänkarna, men också på en Webbkurs med Vinifera:

IMG_0813

Hinner dock inte vara med på alla dessa vinföreläsningar tyvärr, då det krockar med lite annat vissa datum.

Sen har jag köpt biljett till Rival och en Feelgoodkväll där.

IMG_0811

Några Hiphoptävlingar i bl a, Göteborg, Västerås och Mora med hotellvistelse som jag älskar. Vårshower, helger på landet och hemma. Med god mat, härlig läsning och bra TV, vänner och familj och livet är komplett.

Såklart också dansen på Måndagar. I Måndags började vi med Paso Doble. Det var jätteroligt, väldigt jobbigt. Alla de där Artistic Ballroom danserna ser så lätta ut konditionsmässigt (ja förutom jive då) men de är så krävande. Man blir helt slut och ändå gör vi ju inte helt rätt. All finess med t ex sträckta vrister när det ska vara sträckt och rullande eller juckande höfter när det ska vara det mm mm får vi ju inte (i alla fall inte jag) till. Men det är roligt och skönt i hela kroppen och vissa rörelser har jag definitivt aldrig gjort förr.

I kväll är det Mello. Förra veckan åt vi småplock framför TV:n och Mello tillsammans med äldsta dottern som var på besök.

KNKB2392

I kväll blir det pasta med Entrécote, kantareller, parmesan och dijon innan Mellon och efterrätt framför TV:n i stället. Vi har köpt macarons och glassbakelser på Picard. Mums!

Ja just det! Jag har fått svar på mina ”fläckar” på benet som jag skar bort för en tid sen. Det var tack och lov bara eksemfläckar och det krävs bara cortisoncréme. Jippi tjohooo!!

Hoppas ni får en skön Lördagskväll!

See yah!

 

 

 

 

 

 

En tanke på “I Love my life….

  1. Vad skönt för dig att fläckarna på benet var ofarlig så slipper du oroa dig för det.

    Ha en fin Måndag!
    Kram

    Gilla

Lämna en kommentar